Vrijwilligers

Een goed evenement kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers. Voor al onze evenementen zijn wij altijd opzoek naar mensen die ons willen helpen om het evenement tot een succes te maken. Van catering tot parkeerbeheer er zit altijd wel een functie of taak voor jou bij. Ervaring met paarden is zeker niet nodig, in een persoonlijk gesprek gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten. Vind jij het leuk om deel uit te maken van een gedreven team en zo een top evenement neer te zetten. Meld je dan zo snel mogelijk aan en wie weet zien we jou straks bij een van onze evenementen!

 

Aanmelden kan via Info@horseout.nl of +31 6 44010509 (Bellen of WhatsApp)

 

(maatschappelijke) Stage

Bij ons kun je op een super leuke manier jouw (maatschappelijke) stage punten binnenhalen. Informeer bij jouw school naar de mogelijkheden.

Openstaande (Vrijwilligers) Vacatures

Puzzeltocht 9 augustus

Heb jij 9 augustus niks te doen? Dan is dit perfect! Op 9 augustus organiseert 'Horse Out!' een puzzeltocht. Een super leuk evenement, waar veel handjes nodig zijn. Er zijn vrijwilligers nodig voor onder andere hand en span diensten in het bos (erg leuk om samen met een vriend(in) te doen!), de aanmeldingen, mensen de weg te wijzen bij de start en nog heel veel andere dingen.  Je wordt de hele dag verzorgd met eten en drinken en na afloop krijg je een mooi aandenken mee.

 

Tijd; Vanaf 8:30 

Waar: Kloosterweg 3 Elsloo FR

 

Wil jij ons mee helpen of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@horseout.nl of bel/WhatsApp +31683661564 

 

Ride&Run 4 oktober

Voor de Ride&Run op 4 oktober zijn we opzoek naar veelzijdige mensen. Vind jij het leuk om op dit super leuke evenement te helpen of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@horseout.nl of bel/WhatsApp +31683661564 

Waar; ludanchelo hoeve Wateren