Veel gestelde vragen...

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Kijk eerst hieronder of jou vraag er al bij staat. Door te klikken op de vraag krijg je het antwoord. Staat jou vraag er niet bij, dan mag je ons altijd mailen.

 

Ik wil mijn deelname afzeggen. Krijg ik mijn geld terug?

Of je het inschrijfgeld terug krijgt ligt aan de rede waarom je afzegt en hoever voor het evenement je afzegt. Wanneer je kort voor het evenement afzegt door ziekte (van jouw of je paard) kan je geld terug krijgen. Hiervoor hebben we wel een doktersbewijs nodig. In alle andere gevallen krijg je geen geld terug. Kijk hier voor de exacte  annuleringsvoorwaarden.

Is het dragen van een cap verplicht?

Wat betreft de uitrusting volgen wij de richtlijnen van de KNHS. Deze stelt het dragen van een cap verplicht. Kijk voor meer informatie in onze voorwaarden.

Ik zou graag op een specifieke datum een buitenrit bij jullie rijden, kan dat?

In onze kalender staan alle evenementen die wij organiseren. Wil je graag een besloten rit, b.v. met je manege of vriendenclub, dan kan je je eigen buitenrit aanvragen via ons email-adres info@horseout.nl.

Mijn dochter van 11 jaar wil graag meedoen met jullie evenement. Kan dat?

Ja, iedereen kan in principe meedoen aan onze evenementen. Voor ruiters jonger dan 12 jaar is een begeleider (18+) nodig die ook meedoet en haar begeleid.

Ik zie dat de rit vol is, is er toch nog een mogelijkheid dat ik mee kan doen?

Als de rit vol is dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Wanneer er een startplaats vrijkomt wordt u door ons benaderd. U kunt dan aangeven of u als nog mee wilt doen. Start de rit bij De Vrije Vogel en heeft u daar een kamer met stal, dan kunt u altijd mee doen.

Het wordt slecht weer, gaat het evenement wel door?

In principe laten wij ons niet afschrikken door wat regen of warmte. Alleen wanneer er een code oranje of rood is uitgegeven door het KNMI wordt het evenement afgelast. Wij gaan uit van deze KNMI-pagina

Worden er evenementen georganiseerd in heel Nederland

Horse out! organiseert alleen evenementen in Noord-Nederland.

Moet mijn paard inge├źnt zijn om mee te mogen doen aan een evenement

Ja, uw paard of pony moet ingeënt zijn om mee te mogen doen aan onze evenementen. De gezondheid van paarden heeft bij ons namelijk een grote prioriteit. Daarom houden wij ons aan de regels zoals die gehanteerd wordt door de KNHS.

Hoe meld ik mij aan voor een evenement?

Om je aan te melden voor een evenement, koop je een startbewijs. Dit startbewijs geeft jou toegang tot de wedstrijd of activiteit van "Horse Out!". In onze webshop koop je het startbewijs. In de webshop kies je het evenement en eventueel het soort startbewijs. Na betaling krijg je een bevestiging. Dit is het bewijs dat je meedoet! Vlak voor het evenement of de activiteit krijg je van ons een mail met alle details en bijzonderheden.