In 2019 begonnen Nienke Elsenaar en Sanne van Doesburg aan een leuke schoolopdracht die met steun van hun achterban snel is gegroeid naar de mooie evenementenorganisatie Horse Out!, zoals we die nu kennen. Jaarlijks worden diverse leuke paardenevenementen en -ritten georganiseerd, met de Ride & Run/Bike als het grootste en inmiddels wijds bekend staande event.

In eerste instantie was het bedrijf van de familie Elsenaar, groepshotel De Vrije Vogel, de beste ingang tot het prachtige Drents-Friese Wold, maar inmiddels heeft de familie van Doesburg ook een mooie plek met ruimte voor de paarden en evenementen aan de andere kant van het grote natuurgebied, die ook een prima uitvalsbasis bleek. Kijk op www.horseout.nl voor de aankomende activiteiten.

Op deze locatie timmert Sanne ook aan de weg met haar eigen bedrijf Performance Connemara Pony's.Na een fijne samenwerking van 3 jaar is de tijd gekomen dat Nienke en Sanne elk hun eigen weg in slaan. Horse Out! blijft bestaan en zal meestal vanaf het evenemententerrein van De Vrije Vogel in Elsloo ritten blijven organiseren en Sanne gaat vanuit Hoogersmilde evenementen organiseren. Hoe dit precies vorm gaat krijgen is nog niet bekend, maar er zijn ideeën genoeg. Hou voor de ontwikkelingen dus vooral haar Facebookpagina in de gaten!

 

Voorstellen HorseOut
PDF – 311,1 KB 58 downloads