Veelgestelde vragen

 

Ik wil mijn deelname afzeggen. Krijg ik mijn geld terug?

Of je het inschrijfgeld terug krijgt ligt aan de rede waarom je afzegt en hoever voor het evenement je afzegt. Wanneer je kort voor het evenement afzegt door ziekte (van jouw of je paard) kan je geld terug krijgen. Hiervoor hebben we wel een doktersbewijs nodig. In alle andere gevallen krijg je geen geld terug. Kijk hier voor de exacte annuleringsvoorwaarden.


Het wordt slecht weer, gaat het evenement wel door?

In principe laten wij ons niet afschrikken door wat regen of warmte. Alleen wanneer er een code oranje of rood is uitgegeven door het KNMI wordt het evenement afgelast. Wij gaan uit van deze KNMI-pagina.


Is het dragen van een cap verplicht?

Wat betreft de uitrusting volgen wij de richtlijnen van de KNHS. Deze stelt het dragen van een cap verplicht. Kijk voor meer informatie in onze voorwaarden.


Worden er evenementen georganiseerd in heel Nederland?

'Horse out!' organiseert door heel Noord-Nederland.


Ik zou graag op een specifieke datum een buitenrit bij jullie rijden, kan dat? 

In onze kalender staan alle evenementen die wij organiseren. Wil je graag een besloten rit, b.v. met je manege of vriendenclub, dan kan je je eigen buitenrit aanvragen via ons email-adres info@horseout.nl. 


Moet mijn paard ingeënt zijn om mee te mogen doen aan een evenement?

Ja, uw paard of pony moet ingeënt zijn om mee te mogen doen aan onze evenementen. De gezondheid van paarden heeft bij ons namelijk een grote prioriteit. Daarom houden wij ons aan de regels zoals die gehanteerd wordt door de KNHS


Mijn dochter van 11 wil graag meedoen met jullie evenement. Kan dat?

Ja, iedereen kan in principe meedoen aan onze evenementen. Voor ruiters jonger dan 12 jaar is een begeleider (18+) nodig die ook meedoet en haar begeleid.


Is er een fotograaf aanwezig op het evenement?

Of er fotograven aanwezig zijn is afhankelijk van het soort evenement. Altijd worden er door ons foto's bij de start/begin van het evenement gemaakt. Bij grotere evenementen zijn er ook fotograven onderweg aanwezig, b.v. bij de spartelvijver.


Ik zie dat de rit vol is, is toch nog een mogelijkheid dat ik mee kan doen?

Als de rit vol is dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Wanneer er een startplaats vrijkomt wordt u door ons benaderd. U kunt dan aangeven of u als nog mee wilt doen. Start de rit bij De Vrije Vogel en heeft u daar een kamer met stal, dan kunt u altijd mee doen.