Geef je hier op!

Uitverkocht

Ride & Run/Bike

Bij Ride & Run/Bike staat FUN voor op. Samen met je team geniet je van de bossen van Schoonloo. Haal je paard maar van stal, poets je schoenen en vet je fietsketting maar in! Op 3 juli 2022 hebben we de Ride & Run/Bike.

Voor Horse Out! een nieuwe startlocatie, nieuwe routes en nieuwe uitdagingen. De grootste combinatie-evenement, voor ruiter, fietser en hardloper sinds 2018, gaat er ook dit jaar weer een groot feest van maken. Bijvoorbeeld met de " Bixie-Ride & Run", een speciale route voor de allerkleinste.

WAT IS DE Ride & RUN/Bike

Bij de Ride & Run/Bike is de samenwerking van ruiter en loper/fietser de grootste uitdaging. Combineer dat met de prachtige natuur van Schoonloo en je gaat een unieke ervaring beleven. Teams van 2 of 3 personen (combinatie van 1 of 2 ruiters te paard met 1 of 2 hardlopers of 1 of 2 fietsers) leggen gezamenlijk een route af die de ideale tijd benaderd, maar niet overschrijd.

BIXIE ROUTE

Dit jaar hebben we ook een aparte discipline voor jou als jongste ruiter. De regels zijn hetzelfde, samen met een begeleider naast je, legt als  stoere bixie-ruiter een route af van ruim 2 km. Samen probeert het team zo dicht mogelijk bij de ideale tijd te finishen. Het bixie-ruitertje is minimaal 4 en maximaal 12 jaar oud, de begeleider moet ouder zijn dan 18 jaar. Na het afleggen van de route is er natuurlijk voor iedereen een prijs.

PAARDEN PLEZIER IS HET BELANGRIJKSTE

Bij deze recreatieve tocht is plezier het belangrijkst. Op een ontspannen manier kunnen verschillende disciplines zich meten aan de enige echt paardenkracht. De route ligt in in de bossen van Schoonloo rond manege Knollegruun. De verschillende routes gaan over het historische pad in een afwisselend decor van bos, weiland en water. Het is een prachtig panorama voor deze wedstrijd. Bovendien kunt u onbeperkt gebruik maken van de GRATIS koffie, thee en limonade bar.

VOOR IEDER NIVEAU

Deze recreatieve tocht is voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. De instap is 2 km voor bixie-ruiters tot 13 jaar. Ga je meedoen als wedstrijd deelnemer, dan is de instap 5 km. Wil je meer? 10  kilometer geeft een stuk meer uitdaging. Ben je competitief ingesteld, dan kan je de strijd aan met de andere deelnemers. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen.

WAT MOET JE VERDER NOG WETEN?

De tocht is op 3 juli 2022 in Schoonloo bij manege Knollegruun.  Na aanmelden krijgt u een routebeschrijving naar het evenementen terrein. Na afloop zal de uitslag op deze website gepubliceerd worden. In de algemene voorwaarden kunt u alle voorwaarden voor deelname nog eens rustig doorlezen. 

Verdere informatie?

Voor vragen kan je 24/7 mailen met info@horseout.nl We proberen dan dezelfde dag nog terug te mailen. Ook via onze Facebook-Messenger kan je berichten naar ons sturen. In verband met de drukte hebben we liever niet dat je belt! 

Overnachten

Vind je het nou te ver rijden naar het hoge noorden? Boek dan een overnachting met stal bij Manege Knollegruun. Klik op deze link voor meer informatie en boeken.